Jūsų vežimėlis
/

Παράδοση και αποστολή

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΔΩΝ

Οι πελάτες που έχουν επιλέξει την επιλογή μας Ταχεία ΑΠΟΣΤΟΛΗ (χωρίς παρακολούθηση), σημειώστε ότι θα σας παρέχουμε μόνο την απόδειξη αποστολής μας. Μετά από αυτό το διάστημα ΔΕΝ θα μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελία σας, υπάρχει κίνδυνος το προϊόν να μην φτάσει στο κατώφλι σας. Εάν εξακολουθείτε να μην έχετε λάβει την παραγγελία σας μετά από 60 ημέρες, θα κλιμακώσουμε το θέμα στην ομάδα υποστήριξης Tier 2 και θα σας δώσουμε επιστροφή χρημάτων, χωρίς ερωτήσεις.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Μέθοδος αποστολής

 


Δικαστικά έξοδα

 


Ωρα παράδοσης

 


Μεταφορέας

 

 

Γρήγορη αποστολή / χωρίς αριθμό παρακολούθησης

 


χρεώνεται στο ταμείο

 


4-6 εβδομάδες

 


4 εικονοστοιχεία

Οι παραγγελίες θα υποβληθούν σε επεξεργασία εντός 2 ημερών από την παραγγελία και θα αποσταλούν την επόμενη ημέρα μετά την ημέρα επεξεργασίας.
*Λάβετε υπόψη ότι πρόκειται μόνο για εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης, επομένως η Phonebibi δεν εγγυάται τις ημερομηνίες παράδοσης.

Βεβαιωθείτε ότι όλες οι λεπτομέρειες παράδοσης είναι σωστές. Εάν τα στοιχεία είναι λανθασμένα ή/και λείπουν, μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ενημερώσουμε τα στοιχεία παράδοσης, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας σας. Καθυστερήσεις ενδέχεται να προκύψουν και λόγω εκτελωνισμού.

Το τοπικό σας τελωνείο ενδέχεται να απαιτήσει πρόσθετα έγγραφα και χρόνο για να ελέγξει το δέμα σας, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει καθυστέρηση στον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Η παραγγελία σας μπορεί να παραδοθεί σε εσάς με το τοπικό ταχυδρομείο ή την τοπική ταχυμεταφορά. Ανάλογα με την περιοχή σας, οι περισσότερες παραγγελίες θα παραδοθούν από το τοπικό ταχυδρομείο σας, επομένως θα λάβετε το πακέτο σας με κανονικό ταχυδρομείο. Εάν δεν είστε σπίτι τη στιγμή της παράδοσης, η ταχυδρομική υπηρεσία μπορεί να αφήσει μια κάρτα που θα σας ενημερώνει πώς και πού μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας.

Σε περίπτωση που τα δέματα επιστραφούν σε λάθος διευθύνσεις, ελλιπείς διευθύνσεις και επιστραφούν λόγω μη διαθεσιμότητας, δεν θα υπάρξει συμφωνία επαναποστολής.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Προς το παρόν δεν αποστέλλουμε στις ακόλουθες χώρες:

Νήσοι Φερόες
Νησιά Κέιμαν
Παρθένοι Νήσοι των ΗΠΑ
Βορεια Νησια Μαριανα
Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι
Νήσοι Τερκς και Κάικος
Νησιά του Σολομώντα
Νησιά Φώκλαντ
Νήσοι Μάρσαλ
Επανένωση
Νησιά Μπουβέ
Νησιά Χριστουγέννων
Νησιά Cocos (Keeling).
Νησιά Κουκ
Heard Island και McDonald Islands
Νησί Νόρφολκ
Sint Maarten
Νότια Γεωργία και τα Νότια Σάντουιτς Νησιά
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ισραήλ
Ιράκ
Κανάριοι Νήσοι
Σαουδική Αραβία
Νότια Αφρική

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μια επιβεβαίωση αποστολής αποστέλλεται σε εσάς αμέσως μόλις αποσταλεί η αγορά σας, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε την κατάσταση της αποστολής σας.
Για πελάτες που επιλέγουν οικονομική αποστολή, μπορείτε να επισκεφτείτε το Trackingmore ή τον ιστότοπο του courier απευθείας για να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας:

PostNL
SF Express

ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΑΣΜΟΙ

Φόροι εισαγωγής, δασμοί και σχετικά τελωνειακά τέλη ενδέχεται να χρεωθούν όταν το δέμα φτάσει στη χώρα προορισμού. Οι δασμοί αυτοί καθορίζονται από το τελωνείο του συγκεκριμένου προορισμού.

Η πληρωμή αυτών των χρεώσεων και φόρων είναι ευθύνη του παραλήπτη και δεν καλύπτεται από εμάς εδώ στο Phonebibi. Επικοινωνήστε με το τοπικό τελωνείο για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις χρεώσεις.

ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Είστε υπεύθυνοι για τον έλεγχο των τοπικών ταχυδρομικών κανονισμών σχετικά με τις απαγορευμένες αποστολές, καθώς δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για αποστολές που δεν γίνονται δεκτές σε μια συγκεκριμένη χώρα.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Εάν ο λογαριασμός της πιστωτικής σας κάρτας είναι σε νόμισμα διαφορετικό από το δολάριο ΗΠΑ, ενδέχεται να σας χρεώσουμε μια συναλλαγματική ισοτιμία που διαφέρει από αυτή που εμφανίζεται στον ιστότοπό μας. Μπορεί επίσης να χρεωθείτε με χρέωση συναλλαγής σε ξένο νόμισμα. Αυτές οι χρεώσεις καθορίζονται σύμφωνα με τις πολιτικές τιμολόγησης και προμήθειας συναλλαγών της τράπεζάς σας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη συναλλαγματική ισοτιμία τυχόν προμηθειών που μπορεί να σας χρεώσει η τράπεζά σας ή ο εκδότης της πιστωτικής σας κάρτας. Επικοινωνήστε με την τράπεζά σας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις χρεώσεις συναλλαγών στο εξωτερικό.

Οι τιμές του καταστήματός μας εμφανίζονται στο τοπικό σας νόμισμα, αλλά σε USD κατά το ταμείο. Όλες οι συναλλαγές θα γίνονται σε USD μέσω Paypal ή Stripe στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς.